Koulukuljetukset 2018-2019

PÄÄTÖKSET

Koulukuljetuspäätöksiä on lähetetty vielä viikolla 26 ja nyt alkaa olla kaikki päätökset tehtyinä. Kesäkuussa on tullut uusia hakemuksia ja päätöksiä näihinkin tehdään koko ajan. Heinäkuussa tulevia hakemuksia aletaan käsittelemään vasta 30.7. alkaen ja kaikki kesän aikana kuljetusta hakeneet pyritään saamaan kuljetuksiin mukaan.

KULJETUSTIEDOT

Wilman lomakkeet kohdasta löytyy lomake nimeltään Kuljetusoppilaan tiedot. Tästä lomakkeesta löytyy tieto siitä onko teille tehty myönteinen päätös ja siihen liittyvät tiedot. Jos kuljetus järjestetään taksikuljetuksena, niin lomakkeelta löytyy myös kuljetusyrittäjän nimi ja yhteystiedot.

Kuljetusyrittäjä-kohdassa voi lukea myös Waltti-kortti, jolloin koulukuljetus tapahtuu linja-vuoroilla. Vanhat Waltti-kortit päivitetään automaattisesti toimiviksi ja uudet kortit toimitetaan kouluille ja jaetaan ensimmäisenä koulupäivänä.

KULJETUSTEN ALKAMINEN 8.8.2018

Taksikuljetettavien kuljetusyrittäjät tekevät ajolistat ja ilmoittavat ne koteihin ennen koulujen alkua. Tämä voi tapahtua vasta koulun alkua edeltävänä päivänä, joten ei kannata huolestua, jos esimerkiksi maanantaina ei ole vielä mitään kuulunut. Liikennöitsijöiden ajolistoihin tulee muutoksia koko kesän ajan, joten listat elävät osalla viime hetkiin asti.

LISÄTIETOA

http://hameenlinna.fi/Palvelut/Koulut-ja-opetus/Koulumatkat-ja--kuljetus/