Virallinen Wilma-sovellus saatavilla Windows Phonelle ja Windows 8:lle!

Wilmasta on julkaistu StarSoftin virallinen sovellus, joka voidaan asentaa Windows 8 -tietokoneille ja tableteille sekä Windows Phone 8 -puhelimille. Sovellus on ilmainen, ja se löytyy Microsoftin Kaupasta esimerkiksi hakusanalla ”starsoft”. Käyttäjä tarvitsee Microsoft-tilin Wilma-sovelluksen käyttämiseen. Hämeenlinnassa on käytössä Wilman versio 2.16d tai uudempi, joten nimitietojen täyttäminen Microsoft-tilillä ei ole välttämätöntä Wilma-sovelluksen toimimisen kannalta. Lisätietoa sovelluksen asentamisesta ja käyttämisestä voi lukea osoitteesta http://www.starsoft.fi/public/?q=node/13710

Sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet:

- Käyttäjä pääsee nopeasti lukemaan ja kirjoittamaan pikaviestejä. Uusista pikaviesteistä tulee käyttäjälle ilmoitus laitteeseen.
- Käyttäjä näkee helposti työjärjestyksen, tuntimerkinnät, koepäivämäärät ja tiedotteet. Sovelluksella ei voi kuitenkaan selvittää poissaoloja, tehdä tuntimerkintöjä tai katsoa koearvosanoja.
- Sovellukseen voi liittää useita Wilma-tunnuksia, vaikka ne olisivat eri kuntien oppilaitosten tunnuksia. Esimerkiksi huoltaja voi tuoda sovellukseen näkyviin kaikki lapsensa, vaikka he opiskelisivat eri kunnissa.

Android- ja iOS-laitteille Wilma-sovellus julkaistaan myöhemmin tämän vuoden aikana.