Tervetuloa Hämeenlinnan kaupungin Wilmaan!

Uusimmat tiedotteet

Tiedote, sivistys- ja hyvinvointitoimiala 22.9.2020 22.09.2020

Ruununmyllyn koulussa on palattu normaaliin koulutyöhön kotikaranteenin päättymisen jälkeen. Lisätartuntoja ei ole havaittu ja koulutyö jatkuu lähiopiskeluna.

Lue koko juttu

Tiedote, sivistys- ja hyvinvointitoimiala 21.9.2020 21.09.2020

Myllymäen ja Kirkonkulman kouluista on asetettu oppilaita kotikaranteeniin. Karanteeniin on asetettu Myllymäen koulusta yksi oppilas ja Kirkonkulman koulusta kaksi oppilasta. Kouluissa ei ole todettu koronatartuntoja.

Lue koko juttu

Tiedote, Sivistys- ja hyvinvoinnin toimiala 18.09.2020 18.09.2020

Nummen yhtenäiskoulusta ja Kirkonkulman koulusta on asetettu oppilaita kotikaranteeniin. Karanteeniin on asetettu Nummen yhtenäiskoulusta kolme oppilasta ja Kirkonkulman koulusta yksi oppilas. Kouluissa ei ole todettu koronatartuntoja.

Lue koko juttu

Iittalan koulun ohjeet koronaviruksen leviämisen estämiseksi 14.09.2020

Kuinka estän omalla toiminnallani viruksen leviämistä: 1. Huolehdin käsihygieniastani ja pesen käteni huolellisesti säännöllisin väliajoin 2. Jos yskin tai aivastelen, käännä kasvoni omaan kainaloon päin 3. En tule kouluun/töihin jos tunnen oloni vähäänkään sairaaksi 4. Huoltaja voi anoa lapselleen lupaa olla pois koulusta. Opettajat huolehtivat koulutehtävät wilmaan. 5. Oppikirjat ja muut opiskeluun liittyvät välineet säilytetään kotona. Kouluun otetaan vaan ne tarvikkeet mitä minäkin päivänä tarvitaan koulussa. Näin kirjat ja välineet ovat oppilaan käytössä jos koulut suljetaan ja siirrytään etäopetukseen. 6. Jokainen tekee omassa elämässään valintoja, joissa ei tarvitse liikkua julkisilla liikennevälineillä kuin vain välttämättömissä tilanteissa. 7. Vapaa-ajalla vältetään osallistumista julkisiin tapahtumiin. 8. Ulkomaan matkoilta palaavan on jäätävä matkan jälkeen kotiin kunnes virustartunnan mahdollisuus on suljettu pois. 9. Vältetään kaikenlaista lähikontaktia. Ei kätellä eikä halata. Nämä ohjeet on koottu yleisistä suosituksista ja joita jokaisen pitää noudattaa vaikka vielä ei olekaan määrätty pakkoa.

Turvallisuusohjeita liikuntatunneille ja kouluaikana tapahtuviin siirtymiin opiskelupaikasta toiseen. 14.09.2020

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.32.5 © 2000-2020 Visma